банер 1
банер3
банер2

нашата апликација

Висококвалитетно нарачано калено стакло за различни апликации.

 • Добивме ISO сертификат и строго го следиме системот за управување со ISO.

  ИСО 9001:2015 СЕРТИФИЦИРАНО

  Добивме ISO сертификат и строго го следиме системот за управување со ISO.

 • Целата чаша ќе биде добро спакувана и испораката во времето договорено на почетокот.

  НАВРЕМЕНА ИСПОРАКА

  Целата чаша ќе биде добро спакувана и испораката во времето договорено на почетокот.

 • Персоналот со кој контактирате е искусен и сите ваши прашања ќе бидат одговорени навремено.

  ГОЛЕМА ПОДДРШКА

  Персоналот со кој контактирате е искусен и сите ваши прашања ќе бидат одговорени навремено.

за нас
за нас

HOPESENS GLASS, ISO9001 сертифициран производител, нашиот бизнис започнува од 2012 година, со повеќе од 80+ работници со искуство и повеќе од 50.000 квадратни метри производствена фабрика која е опремена со најсовремена производствена машина, нудиме приспособена услуга за производство на стакло која вклучува стакло за покривање. стакло против отсјај, стакло против рефлексија, зацврстено стакло, стакло со печатење со свилен екран за различни апликации…

Гледај Повеќе