banderola1
banderolë3
banderolë2

Aplikimi ynë

Xham i kalitur me cilësi të lartë për aplikime të ndryshme.

 • Ne kemi marrë certifikatën ISO dhe ndjekim në mënyrë rigoroze sistemin e menaxhimit ISO.

  ÇERTIFIKUAR ISO9001:2015

  Ne kemi marrë certifikatën ISO dhe ndjekim në mënyrë rigoroze sistemin e menaxhimit ISO.

 • E gjithë gota do të paketohet mirë dhe do të dërgohet brenda kohës së rënë dakord në fillim.

  SHPËRNDARJE NË KOHË

  E gjithë gota do të paketohet mirë dhe do të dërgohet brenda kohës së rënë dakord në fillim.

 • Stafi me të cilin kontaktoni është me përvojë dhe të gjitha pyetjeve tuaja do të marrin përgjigje në kohën e duhur.

  MBËSHTETJE E MADHE

  Stafi me të cilin kontaktoni është me përvojë dhe të gjitha pyetjeve tuaja do të marrin përgjigje në kohën e duhur.

rreth nesh
rreth nesh

HOPESENS GLASS, prodhues i certifikuar ISO9001, biznesi ynë ka filluar që nga viti 2012, me më shumë se 80+ punëtorë me përvojë dhe mbi 50.000 metra katrorë fabrikë prodhimi e cila është pajisur me makinë prodhimi më të avancuar, ne ofrojmë shërbimin e personalizuar të prodhimit të xhamit që përfshin xhamin e mbulimit. xhami kundër shkëlqimit, xham anti reflektues, xham i fortë, xhami i printuar me ekran mëndafshi për aplikime të ndryshme…

shikoni më shumë